WhatsApp Image 2021-03-18 at 13.41.31.jp

Disclaimer

Ondanks dat ik de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht in de samenstelling en onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan ik niet garanderen dat deze informatie nog correct, compleet en/of actueel is.

 

De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld ter verstrekking van algemene informatie. De inhoud van deze website is niet gericht op gebruik door bezoekers in andere landen en/of jurisdictie dan Nederland.

De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als juridisch, financieel, fiscaal of ander professioneel advies. Voor advies raad ik aan altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde deskundige.

Ik neem geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en/of onjuiste informatie zoals weergegeven op deze website. Ik neem bovendien geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte (gevolg)schade welke voorvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de informatie op deze website.

Mijn website kan hyperlinks bevatten die leiden naar websites van derden, welke niet door mij worden aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden. Ik neem geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites.

Het Nederlandse recht is van toepassing en de Nederlandse rechter is bevoegd.